Απάντηση στην κα. Κράτσα για τα δήθεν fake news – Το επίσημο site της προτείνει επίσκεψη στο ανύπαρκτο Μουσείο Γιαλλινά Κέρκυρας

Απάντηση στην κα. Κράτσα για τα δήθεν fake news – Το επίσημο site της προτείνει επίσκεψη στο ανύπαρκτο Μουσείο Γιαλλινά Κέρκυρας

Μετά από την εικονική πραγματικότητα του Μουσείου Γιαλλινά στην Κέρκυρα, η κα. Κράτσα ανακάλυψε τις «κυβερνοεπιθέσεις» και τα δήθεν fake news.
Μόνο που δυστυχώς αυτό που υποστηρίζει ότι είναι fake news και μας εγκαλεί επί ποινή μετάνοιας, είναι το ακριβές περιεχόμενο της επίσημης ιστοσελίδας της, εκείνης που μας υποδεικνύει ως επίσημη πηγή ενημέρωσης.
Να την ενημερώσουμε λοιπόν, ότι στην ενότητα «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ», κατηγορία «Ας γνωρίσουμε κι ας προβάλλουμε την Ελλάδα», η κα. Κράτσα μας προτείνει τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε και τα οποία συστήνει, όπως λέει η ίδια στους φίλους και συναδέλφους της, προφανώς, τότε, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ένα από τα ελάχιστα μέρη που προτείνει στα Ιόνια Νησιά είναι το Μουσείο Γιαλλινά Κέρκυρας, το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι δεν υφίσταται.
Συνεπώς δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο απ’ όλα. Το ότι η κ. Κράτσα δεν γνωρίζει καθόλου την Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά ή ότι δεν γνωρίζει ούτε τι περιλαμβάνει η ιστοσελίδα της;
Ας βγάλουν οι πολίτες στα Ιόνια νησιά τα δικά τους συμπεράσματα.

(Καλού – κακού επισυνάπτουμε και την σχετική φωτογραφική απόδειξη από το site της κας. Κράτσα, μήπως και οι «κυβερνοεπιθέσεις» το εξαφανίσουν!!! )

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών
– ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά