Οι εκφράσεις… πεζοδρομίου του Κώστα Μάρκου προκάλεσαν την αποβολή του από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ένα ντροπιαστικό για την Ελληνική Βουλή, περιστατικό, έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΖΥΡΙΖΑΚώστα Μάρκου.

Αυτό λοιπόν έγινε κατά την διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis, όταν το λόγο πήγε να πάρει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Μόλις λοιπόν ο βουλευτής από την Αχαΐα είδε τον Βασίλη Κερκέρογλου να ετοιμάζεται να πάρει το λόγο, είπε: «Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ», με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά

Τότε λοιπόν ο Κώστα Μάρκου γύρισε και του είπε: «Τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κωλαρα σας ανοικτή …να» κάνοντας και τη σχετική χειρονομία.

Αμέσως προκλήθηκε ένταση και τον πρόεδρο της Βουλής, Θανάση Μπούρα να αντιλαμβάνεται έστω και καθυστερημένα τι είχε συμβεί και να τον αποβάλει από την αίθουσα.

«Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε απο την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και απο την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε απο τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει απο την αίθουσα.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΕλειός-Πρόννοι: Μετά από 10 χρόνια εγκατάλειψη-Υπάρχουν στα χωριά ξανά άνθρωποι που ασχολούνται.
Επόμενο άρθροΣταύρος Τραυλός: Ποιους ευχαριστεί & γιατί