Ξεκίνησε πάλι η πορθμειακή σύνδεση με το Ιόνιο, με τη γραμμή Κυλλήνη – Ζάκυνθος να εκκινεί σήμερα με δύο ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ώρα 6:00 το πρωί και 15:30 νωρίς το απόγευμα.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκινήσουν τα πλοία από Κυλλήνη προς Κεφαλονιά και από 1η Ιουνίου το Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη καθώς η τουριστική ζήτηση είναι ακόμη περιορισμένη.

Η Levante Ferries πραγματοποιεί καθημερινά 4 δρομολόγια από/προς Κυλλήνη και Ζάκυνθο, 4 δρομολόγια από/προς Κυλλήνη και Κεφαλονιά, καθώς και ένα δρομολόγιο από/προς Πάτρα, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Κατά τους θερινούς μήνες, τα δρομολόγια αυξάνονται έως και τα 8 ημερησίως, αναλόγως του προορισμού. Επιπρόσθετα, η Levante Ferries εξυπηρετεί ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου, εκτελώντας ανά τακτά διαστήματα δρομολόγια καυσίμων και οχληρών.

Τα δρομολόγια εκτελούνται από τα πλοία «Fior di Levante», «Mare di Levante», «Andreas Kalvos» και «Kefalonia», κατ’ εναλλαγή. Ο προγραμματισμός δρομολογίων των πλοίων δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης.

Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων,καθημερινά στα γραφεία μας Κανακάρη 105 & Αγ.Νικολάου, στο κέντρο της Πάτρας ή στο τηλέφωνο 2610 455900

Πηγή: http://www.ferryservices.gr/

Προηγούμενο άρθροΘεόφιλος “επί του πιεστηρίου”: Οι επισκέψεις στα Υπουργεία Περιβάλλοντος & Εσωτερικών-Τα τραπεζοκαθίσματα & οι παραλίες-Η είδηση για τον τουρισμό (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΙθάκη: Προς ένταξη στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟ” η επισκευή του γηπέδου στο Βαθύ