Τα ΜΑΤ έφυγαν, το λιμάνι άνοιξε -προς το παρόν.
Μια μικρή νίκη.
Ορίστε και οι ‘κακοί’….. άοπλοι χορεύουν μπάλλο Κεφαλονιάς…….

Τα ΜΑΤ έφυγαν, το λιμάνι άνοιξε -προς το παρόν. Μια μικρή νίκη. Ορίστε και οι 'κακοί'….. άοπλοι χορεύουν μπάλλο Κεφαλονιάς…….

Gepostet von Tavern-Steki Kefalonia am Freitag, 16. Oktober 2020

Αναβρασμός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Σάμης στο οποίο είχαν αφιχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άφιξή τους πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας με στόχο την απομάκρυνση των συγκεντρωμένων και την εκφόρτωση των ανεμογεννητριών που παραμένουν για 13η ημέρα στο φορτηγό πλοίο που τις μετέφερε στο νησί μας.

Πριν από ελάχιστα λεπτά, οι δυνάμεις αποχώρησαν, οι πύλες του λιμένα άνοιξαν και δεκάδες πολίτες βρέθηκαν ωστόσο στην προβλήτα στην οποία παρέμεναν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, καθώς και κόσμος από όλες τις Δημοτικές Ενότητες που αντιδρά στην δημιουργία του νέου αιολικού πάρκου στον Ξερακιά.

Πρόκειται σίγουρα για μία πρωτοφανή  κατάσταση για την περιοχή μας, ενδεικτική της κρισιμότητας του θέματος, που ελπίζουμε να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Δήμο μας και προπάντων χωρίς εντάσεις που θα είναι ασύμβατες με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν νωρίτερα τις αστυνομικές δυνάμεις με χορούς και τραγούδια, όπως επίσης με μπάλους εξέφρασαν την ικανοποίησή για την αποχώρηση τους.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο προκύψει.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Βίντεο του Τάσου Καβαλλιεράτου

Gepostet von Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτος am Freitag, 16. Oktober 2020

Gepostet von Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτος am Freitag, 16. Oktober 2020

Gepostet von Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτος am Freitag, 16. Oktober 2020