Συνεχίζουν να διακινούνται πληροφορίες για εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός, προκειμένου να προκηρύξει πρόωρες εκλογές

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζουν σε κάθε τόνο ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, το 2023, διαψεύδοντας πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ωστόσο, συνεχίζουν να διακινούνται πληροφορίες για εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός, προκειμένου να προκηρύξει πρόωρες εκλογές το φετινό φθινόπωρο.

Αναλύοντας τα δεδομένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου εκτίμησε πως η Ελλάδα διανύει ήδη προεκλογική περίοδο.

«Ποια είναι η ένδειξη; Διαβάζω σήμερα ότι το 45.000 ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως κορυφή για την επιστροφή χρημάτων για το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι καθαρό όχι μεικτό. Είναι μία καθαρή ένδειξη αυτή ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Και τα 45.000 ευρώ οι υπολογισμοί λένε ότι είναι καθαρά 73.000. Επομένως ανέβηκε η οροφή γι αυτούς που θα πάρουν το βοήθημα και είναι μία σοβαρή ένδειξη ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Αυτή η διεύρυνση κάτι σημαίνει» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον RealFM.

Πηγή: instanews.gr

Προηγούμενο άρθροΆγρια κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα – Έγιναν «μπίλιες» (vid)
Επόμενο άρθροΕπίθεση με μαχαίρι, επεισόδια βιασμού, έφυγε ουρλιάζοντας στο βαν: «Γροθιά στο στομάχι» η επιστολή της μητέρας του Ράινερ που απήχθη