Μεγάλη αλλαγή έρχεται για την είσοδο σε ΚΤΕΛ και τρένα καθώς οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει να δείχνουν αρνητικό rapid test ή PCR κατά την έκδοση εισιτηρίων αλλά και εντός των σιδηροδρομικών συρμών και των λεωφορείων.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος ο έλεγχος του αρνητικού rapid test γίνεται τόσο κατά την έκδοση του εισιτηρίου όσο και στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.

Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος τήρησης των υποχρεώσεων των επιβαινόντων σε οχήματα των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και του Σιδηροδρόμου, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00», λαμβάνει χώρα με επίδειξη εκ των επιβατών, των εγγράφων πλήρωσης των προϋποθέσεων ταξιδιού (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και διαγνωστικά τεστ) καθώς και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο κλπ):

• στους υπεύθυνους διαχείρισης των τερματικών σταθμών ΚΤΕΛ (προσωπικό) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία.
• στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.
• στα όργανα ελέγχου

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην Εφορία τα χρέη προς τους δήμους – Τι ανακοίνωσε ο Σκυλακάκης
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Έγινε η μεταφορά του λείψανου του Αγίου Γερασίμου από την μικρή στην μεγάλη εκκλησία (βίντεο)