Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm μίλησε ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και απάντησε στο ερώτημα για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ

Ο βουλευτής ήταν καθησυχαστικός και κάλεσε τους πολίτες να μην ανησυχούν: «Πρέπει να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες στα Υπουργεία για την μεταξύ τους χρηματοδότηση. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία. Όσοι πρόλαβαν να κάνουν αίτηση και τηρούν κάποιες τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις θα λάβουν την αποζημίωση».

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο θέμα των ελέγχων και των καταγγελιών: “Γίνονται ήδη έλεγχοι και ζητούνται διάφορα δικαιολογητικά από όσους έλαβαν την αποζημίωση, όπως τιμολόγια, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό υπάρχει” Πρόαθεσε δε ότι “υπάρχουν καταγγελίες  ότι κάποιοι έλαβαν αποζημίωση χωρίς να την δικαιούνται”

Επίσης αναφέρθηκε και στους αλιείς που έχουν καταστραφεί τα καίκια τους: «Τις επόμενες μέρες θα λάβουν μια προκαταβολή 20% και μετά θα λάβουν από 30 έως 70 % ανάλογα της οριζόντιας απόφασης που θα βγάλει το Υπουργείο για όλους, ανάλογα με την ζημιά που υπέστη ο καθένας».

Ο τοπιικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Γεωργίου – Νεκρός σε τροχαίο – Το 2010 τον είχε πυροβολήσει Ρουμάνος στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΑργοστόλι: Αποκριάτικο κλίμα στο κέντρο της πόλης (pics)