Είναι τιμή μας και μεγάλη μας χαρά που ο Παναγιώτης Φιλίππου, επί σειρά ετών διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου και Διευθυντής της Αστυνομίας του νησιού μας, με μεγάλη και αδιαμφισβήτητη προσφορά στον τόπο μας και πάντα κοντά στους κατοίκους του νησιού μας, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας στις εκλογές του Μαίου.

Ο Παναγιώτης Φιλίππου είναι επίσης πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών. Με Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση και στη Διαχείριση Κρίσεων πιστεύουμε βαθύτατα ότι έχει όλα τα προσόντα και τη θέληση να βοηθήσει τους συμπολίτες μας και το Δήμο μας γενικότερα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό τον όμορφο αγώνα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας γνωρίζω ότι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Αργοστολίου με τον Αλέξανδρο Παρίση και την ¨Ισχυρή Κεφαλονιά¨.

Κοντά στους συμπολίτες μου, έχοντας βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος για το καλό του τόπου μας που τόσο αγάπησα και για πολλά χρόνια υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς με εργατικότητα, σεβασμό και εκτίμηση στους κατοίκους του νησιού μας.

Με θέληση να παλέψω καθημερινά για τον τόπο μας, με διάθεση να προσφέρω με ιδέες και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου μας, που στις ημέρες της ¨Ισχυρής Κεφαλονιάς¨ γνώρισε ιδιαίτερα σημαντική πρόοδο.

Πάντα πρόθυμος, έχοντας γνώση και με καθημερινό προσωπικό χρόνο εργασίας θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Προτεραιότητά μου, η αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και η περαίωση των θεμάτων που τους αφορούν, κάτι που στα τόσα χρόνια υπηρεσίας μου έκανα με φιλότιμο για τους κατοίκους του τόπου μας.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, είναι εντολή ευθύνης και η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο.

 

Παναγιώτης Γ. Φιλίππου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Αργοστολίου

 

Από το fb της Ισχυρή Κεφαλονιά – Αλέξανδρος Παρίσης