Αργοστόλι: Έτοιμη η μελέτη για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Το επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαβούλευση

Αγαπητό kefalonia magazine

ΤΟ κυκλοφοριακό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει, χρόνια τώρα, το Αργοστόλι και σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Φέτος και λόγω κορωνοιού το πρόβλημα να ήταν τόσο έντονο (αν και φάνηκε  σε κάποιες περιπτώσεις) όμως η Δημοτική Αρχή θέλει του χρόνου το σχέδιο που έχει εκπονήσει να εφαρμοστεί και για αυτό ο Δήμαρχος μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είπε ότι η μελέτη για το κυκλοφοριακό έχει ήδη εκπονηθεί και αναμένεται να δώσει λύσεις ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η διαβούλευση με τους φορείς, τα πρακτορεία και τους επαγγελματίες.

Σε ότι αφορά το θέμα των χώρων στάθμευσης υπενθύμισε ότι υπάρχει αίτημα στην ΕΤΑΔ για την κατεδάφιση του παλιού κτηρίου της Αστυνομίας ώστε να χρησιμοποιηθεί για πάρκινγκ αλλά και στη διοίκηση του Νοσοκομείου για τη δημιουργία ακόμη ενός πάρκινγκ στο οικόπεδο του παλιού νοσοκομείου πάνω από την πλατεία.

Επίσης απάντησε και για τα μπάζα που υπάρχουν στον χώρο του λιμανιού και είπε ότι μόλις ο εργολάβος καθαρίσει τον χώρο θα ανοίξουν και εκεί χώροι στάθμευσης

Ο τοπικός αναλυτής