Αργοστόλι: Με τον Μιχαλατο υποψήφιος ο Δημήτρης Κουμαριωτης

Αργοστόλι 2019.

Ονομάζομαι Κουμαριώτης Δημήτρης. Γεννήθηκα, έζησα τα παιδικά μου χρόνια, ενηλικιώθηκα, ονειρεύτηκα και έχτισα τη ζωή μου στο Αργοστόλι. Γέννημα θρέμμα Αργοστολιώτης. Μέσα σε τούτη την πόλη, βρέθηκα στη θέση του κατοίκου, του νέου, του συζύγου, του γονέα, του εργαζόμενου, του επιχειρηματία, του αθλητή και του προέδρου αθλητικής ομάδας. Σε όποια θέση και αν υπήρξα δε σταμάτησα να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο που αφορά εμένα, την οικογένειά μου και τον τόπο μου. Όσο κοινότοπο και αν φαίνεται, η πορεία μου και οι επιλογές μου μπορούν να το επαληθεύσουν. Τα τελευταία πέντε χρόνια θέλησα να επεκτείνω την προσπάθειά μου και στα κοινά όντας μέλος του τοπικού συμβουλίου του Αργοστολίου. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, σημαντική όμως. Τόσο σημαντική, ώστε να με οδηγήσει στο να δηλώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές-κοινοτικές εκλογές, βρισκόμενος στο πλευρό του Θεόφιλου Μιχαλάτου και τον συνδυασμό της «Δημοτικής Συμπολιτείας».
Τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της πόλης πρέπει να «κουμπώνουν» καταλλήλως με τις ευκαιρίες αλλά και τις απειλές που εμφανίζονται καθημερινά. Αυτό το «κούμπωμα» καλείται να κάνει ο κοινοτικός σύμβουλος. Ένας άνθρωπος που οφείλει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που προκύπτουν ενώ ταυτόχρονα, αφουγκράζεται τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις απόψεις των συντοπιτών του. Με τη νέα δυναμική που αποκτά το κοινοτικό συμβούλιο, ξεφεύγοντας από την ισχνή λειτουργία του, η φωνή της πόλης έχει αξία.
Τέλος, ευελπιστώ οι πολιτικές σκοπιμότητες να μην αποτελέσουν τροχοπέδη της ανάπτυξης του Αργοστολίου και να υπερισχύσει το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην πόλη μας.