Για ν’ ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά , θεωρώ , ότι πρέπει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του να διακατέχεται από: Αγάπη για το τόπο του και τους συνανθρώπους του , όραμα και στόχους , ακεραιότητα και σοβαρότητα χαρακτήρα , εμπειρία , γνώση και ικανότητα, ανιδιοτέλεια και επιμονή , πίστη στην αλήθεια και δικαιοσύνη μα πάνω απ’ όλα θέληση και αγάπη για προσφορά σ’ αυτό που τάσσει τον εαυτό του να κάνει.
Τότε πραγματικά αξίζει τη στήριξή μας , την εμπιστοσύνη μας και την εντολή μας να διαχειριστεί τη τύχη και το μέλλον του τόπου μας για ένα καλύτερο αύριο .
Πιστεύοντας λοιπόν ότι όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη προσωπικότητα του ΜΑΚΗ ΦΟΡΤΕ , αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του και να δεχθώ τη τιμή που μου έκανε να σταθώ στο πλάι του για να συμπορευτούμε μαζί με όλους τους συνυποψήφιους μου , με σκοπό να οδηγήσουμε το Νέο Δήμο Αργοστολίου ( και το Νησί μας ) στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ . Μια ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ με μια ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που πάνω απ’ όλα βάζει το τόπο μας , το πολίτη και επισκέπτη , τον επαγγελματία , τον αγρότη και σκύβει πάνω από τα προβλήματα που ταλανίζουν τη καθημερινότητά μας και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης προσπαθώντας να δώσει λύσεις .
ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ικανή να διαχειριστεί το παρόν με όραμα και στόχους για το μέλλον αυτού του Ευλογημένου τόπου .
ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ χωρίς εμμονές στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα , που θα βάλει στην άκρη κάθε τι που μας χωρίζει και θα μας ενώσει όλους με απώτερο σκοπό τη ανάπτυξη του τοπου .
Γι’αυτό λοιπόν αγαπητοί μου συμπολίτες με γνώμονα τη λογική σκεφθείτε , χωρίς εμπάθειες , χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς αλλά για το κοινό συμφέρον , ποιός πραγματικά αξίζει να είναι ο αυριανός μας Δήμαρχος , ποιός πραγματικά αξίζει τη εμπιστοσύνη σας , ποιός πραγματικά θα τιμήσει τη ψήφο σας και θα οδηγήσει το τόπο μας στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Από το fb του Κώστα Διακατου

Προηγούμενο άρθροΟ στοιχειωμένος πύργος της αρχοντικής Κεφαλονιτικης οικογένειας Τυπάλδου στην οδό Πατησίων (φωτό)
Επόμενο άρθροΌταν η δημοτική αρχή αραδιάζει ένα σωρό ψέμματα…