Στο “στόχαστρο” ανώνυμων καταγγελιών “γνωστών-άγνωστων” φαίνεται ότι μπήκε το νέο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, αν κρίνουμε από την καταγγελία που έγινε και ήρθε και στο δικό μας γραμματοκιβώτιο. Και λέμε ανώνυμη αφού ο υπογράφων δεν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, δεν υπάρχει αριθμός πρωτοκόλου, ενώ φαίνεται να πλανάται και μία “οσμή” αντιπολιτευτικής στρατηγικής, ίσως γιατί κάποιοι δεν φαίνεται να “χωνεύουν” εύκολα το ότι η Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου κατάφερε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που βρήκε στο έργο του Γηροκομείου και εδώ και ένα περίπου μήνα να το έχει θέσει σε λειτουργία.

Το πιο σημαντικό είναι ότι, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα έργο που αφορά στην ευαίσθητη “τρίτη ηλικία” και στο οποίο δεν θα έπρεπε να χωρούν αντιπολιτευτικές πρακτικές αυτού του είδους που τις είδαμε και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις και τις καταδικάσαμε.

Πάντως με ενδιαφέρον περιμένουμε και την τοποθέτηση της “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” και του Αλέξανδρου Παρίση (που είναι αποδέκτης αυτής της καταγγελίας), που τόσα έχει υποστεί από ανάλογες καταγγελίες στην δική του θητεία

Διαβάστε την συγκεκριμένη καταγγελία και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Προηγούμενο άρθρο“Μαύρη μέρα για τον αθλητισμό…”
Επόμενο άρθροΈχασε τη μάχη ο 30χρονος Κώστας Καυκάς- Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ρίου