Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας Διονύσιο Κατσούρη, τον Αντιπρόεδρο Διονύσιο Κωνσταντάτο, το Γραμματέα Ιωάννη Γασπαράτο, τον Ταμία Παναγιώτη Ζαμπέλη και το Μέλος του Δ.Σ. Μενέλαο Βαλλιάνο.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ηλεκτρολόγων παρουσίασαν τα προβλήματα του κλάδου τους στο Δήμαρχο και τόνισαν την σπουδαιότητα του επανελέγχου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων που αποτελούν χώρους συνάθροισης κοινού.
Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τις απόψεις της Ένωσης, παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας λόγω της διάσπασης του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς και ζήτησε τη συνδρομή των μελών της προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διαχείριση της καθημερινότητας των δημοτών. «Δυστυχώς ο Δήμος μας δεν είναι στελεχωμένος με αρκετούς ηλεκτρολόγους για να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα τόσο στα προβλήματα του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας όσο και στις επισκευές – επιδιορθώσεις των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων. Η συνεργασία Δήμου – Ένωσης Ηλεκτρολόγων θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της ασφάλειας των συνδημοτών μας και γι’ αυτό είναι αναγκαία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Διονύσης Κατσούρης δεσμεύτηκαν για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία προς όφελος του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΤο πειρατικό του Οδυσσέα
Επόμενο άρθροΤέλος τα πλαστικά μπουκάλια παγκοσμίως-Με τι θα αντικατασταθούν