Άρση μέτρων: Με όριο στα ντεσιμπέλ η μουσική στην εστίαση από 12/06 – Ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου και με όριo στα ντεσιμπέλ θα επιτρέπεται και πάλι η μουσική στην εστίαση. Τι έχει «κλειδώσει» από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν εκτάκτως σήμερα.

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου θα επιτρέπεται και πάλι η μουσική στην εστίαση, με όριο ωστόσο στα ντεσιμπέλ, σύμφωνα με την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζουν εκτάκτως σήμερα, για την περαιτέρω χαλάρωση των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr παρελθόν αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα αποτελέσει παρελθόν από την 1η Ιουλίου.

Για την ώρα, πάντως, αυτό που θα ανακοινωθεί στις 7 το απόγευμα θα είναι η μείωση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα ξεκινά στις 1:30 από 12:30 που ισχύει σήμερα.

Ακόμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την 1η Ιουλίου θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα.

Όσον αφορά στην αύξηση του αριθμού των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει επίσης από την 1η Ιουλίου, με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 200 από τους 100 που ισχύει σήμερα.

Τέλος, αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου, αναμένεται, να επαναλειτουργήσουν και τα φροντιστήρια.

Πηγή: newsbomb.gr