Αυτό είναι το οδικό δίκτυο στην Λευκάδα και Κεφαλονιά

Η παράταξη μας δεν επιθυμεί να ταλαιπωρεί την περιφερειακή αρχή, καθότι αυτή  δυσκολεύεται και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να κατανοήσει τα δελτία τύπου που εκδίδουμε κατά δήλωσή της.

Για τον προαναφερόμενο λόγο, και προκειμένου να βοηθήσουμε την αντιληπτική δυσκολία του Περιφερειάρχη και των συνδαιτυμόνων του, θα προσπαθούμε από τούδε και στο εξής να γινόμαστε πιο παραστατικοί όσον αφορά την αποτύπωση της γενικής κατάντιας των Ιονίων Νήσων.

Σας παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών από το οδικό δίκτυο Νυδρίου Λευκάδας προκειμένου να δείτε το μέγεθος εγκατάλειψης του οδικού δικτύου. Βεβαίως, αυτό το διάστημα ο Περιφερειάρχης είναι απασχολημένος με τις εκλογικές διαδικασίες και την δημιουργία προοδευτικών συνεργασιών για να ολοκληρώσει το έργο του την επόμενη τετραετία που επιθυμεί να παραμείνει στο τιμόνι της περιφέρειας. Εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να αποχωρήσει αξιοπρεπώς και ως αριστερός, που ισχυρίζεται ότι είναι. Οτιδήποτε άλλο πράξει θα οδηγήσει το εκλογικό σώμα σε ψήφο αγανάκτησης και όχι δημιουργικής επιλογής. 

Επίσης σας παραθέτουμε την κατάντια του οδικού δικτύου Κεραμιών Κεφαλληνιάς.

Κύριε Περιφερειάρχη

Διαλύσατε την δημόσια διοίκηση της περιφέρειας πράγμα που αποτυπώνεται και στον τρόπο επιλογής στελεχών. Απογυμνώσατε την έδρα της περιφέρειας από στελέχη στην προσπάθειά σας να προωθήσετε τους ημετέρους ΟΧΙ σε επίπεδο ιδεολογίας αλλά σε επίπεδο ανοχής και συνεπικουρίας των πεπραγμένων σας.

Η τουριστική σεζόν είναι προ των πυλών και αγωνιάτε να απαντήσετε με ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος σε κάθε έλεγχο πολιτών ή θεσμικών οργάνων. Αν δεν αντέχετε παρατηρήσεις υποδείξεις και την άλλη άποψη τότε πρέπει να ιδιωτεύσετε. Άλλωστε είναι πασιφανές ότι πρέπει να επαναφοιτήσετε στο σχολείο της αριστεράς μήπως και κατορθώσετε να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που ασκείτε την εξουσία που ο λαός σας εμπιστεύτηκε για 5 χρόνια. Έως τότε θα σας παρακαλούσαμε να διορθώσετε ότι αφήσατε τόσα χρόνια στο έλεος του θεού μέχρι την λήξη της θητείας σας και μέχρι ο λαός να αποφασίσει για το πολιτικό σας μέλλον, καθώς επίσης και στο βαθμό που σας είναι δυνατόν να αντέξετε την αντιπολίτευση και αν επιθυμείτε να μην απαντάτε απαξιωτικά και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Για την παράταξη ο επικεφαλής

Χρήστος Κ. Άνθης