Μετά τις γιορτές και με τον καινούργιο χρόνο θα προωθηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, η ρύθμιση για τις αλλαγές στο χωροταξικό των δήμων. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, στη διάρκεια συνέντευξη τύπου, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις που είχε κάνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «aftodioikisi.gr» στο «Αθήνα 984».

Ο κ. Χαρίτσης, σημείωσε ότι θα γίνουν «λίγες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εξόφθαλμων περιπτώσεων που δημιούργησε ο Καλλικράτης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χαρίτσης, είχε αναφερθεί σε πέντε περιπτώσεις για το «σπάσιμο δήμων» μιλώντας στην «aftodioikisi.gr». Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θέλουμε να λύσουμε, σημείωσε χαρακτηριστικά σήμερα και ξεκαθάρισε: «Ότι δεν πρόκειται για ουσιαστικές αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη».

Πάντως ο κ. Χαρίτσης, τόνισε ότι μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές το θέμα ανοιχτεί με διευρυμένα και μετά από διαβούλευση με τοπικούς φορείς και κοινωνίες, θα υπάρξουν μεγαλύτερες αλλαγές στο χωροταξικό.

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ΝΟΔΕ για την τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του Λυκείου Σάμης, με το όνομα «ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ».
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά , το παρθένο μαργαριτάρι των Ιονίων Νήσων – Αφιέρωμα από Πολωνικό περιοδικό