Χαρίτσης: Μετά τις γιορτές η ρύθμιση για το «σπάσιμο» δήμων

Μετά τις γιορτές και με τον καινούργιο χρόνο θα προωθηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, η ρύθμιση για τις αλλαγές στο χωροταξικό των δήμων. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, στη διάρκεια συνέντευξη τύπου, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις που είχε κάνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «aftodioikisi.gr» στο «Αθήνα 984».

Ο κ. Χαρίτσης, σημείωσε ότι θα γίνουν «λίγες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εξόφθαλμων περιπτώσεων που δημιούργησε ο Καλλικράτης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χαρίτσης, είχε αναφερθεί σε πέντε περιπτώσεις για το «σπάσιμο δήμων» μιλώντας στην «aftodioikisi.gr». Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θέλουμε να λύσουμε, σημείωσε χαρακτηριστικά σήμερα και ξεκαθάρισε: «Ότι δεν πρόκειται για ουσιαστικές αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη».

Πάντως ο κ. Χαρίτσης, τόνισε ότι μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές το θέμα ανοιχτεί με διευρυμένα και μετά από διαβούλευση με τοπικούς φορείς και κοινωνίες, θα υπάρξουν μεγαλύτερες αλλαγές στο χωροταξικό.

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr