Χριστουγεννιάτικες ευχές, γιορτινές μελωδίες, και παραδοσιακά κάλαντα ήχησαν σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στις Αλυκές Ποταμού.

Το «χορό» των μουσικών ευχών άνοιξε η Φιλαρμονική «Καποδίστριας» με χριστουγεννιάτικα κάλαντα προσδίδοντας μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου μαζί με τον εκτελεστικό γραμματέα Δημήτριο Μήλιο, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες  Υποδομών και Τεχνικών Έργων Εμμανουήλ Ορφανουδάκη και Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης Κωνσταντίνο Ζορμπά, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Αρμενιάκο, το διευθυντή του γραφείου της Θεόδωρο Μιχαλάκη, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, του Περιφερειακού Ταμείου και της Διαχειριστικής Αρχής καλωσόρισε με θερμά λόγια τους μουσικούς και τα μέλη του Προεδρείου της Φιλαρμονικής και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλή, δημιουργική και γόνιμη χρονιά.

«Εύχομαι σε όλους υγεία, ηρεμία στις εορτές των Χριστουγέννων που έρχονται και να πάρουμε δύναμη για  να ξεκινήσουμε το νέο χρόνο με νέα ορμή και με νέα σχέδια με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο  χρήσιμοι και αποδοτικοί για την Περιφέρειά μας, για την Κέρκυρα που κρατάει δυνατά την παράδοση των Φιλαρμονικών και για τα άλλα νησιά», είπε η κ.Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ευχαριστώντας για την παρουσία τους και για το έργο που επιτελούν στη μουσική παράδοση του Ιονίου. Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής «Καποδίστριας» δώρισε στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ένα λεύκωμα με την ιστορία της Ένωσης.

Στη συνέχεια η κ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου μετέβη στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών της Περιφέρειας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

«Είσαστε η κινητήριος δύναμη για να κάνουμε δυναμική επανεκκίνηση και να προσφέρουμε το έργο της Περιφέρειας στους συμπολίτες μας. Όλοι μαζί παλεύουμε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για την πρόοδο των νησιών μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, υγεία και ο καινούριος χρόνος να μπει δυναμικά, να εξελιχθεί όμορφα και επιτυχημένα, όπως όλοι περιμένουμε», ανέφερε η κ.Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, απευθυνόμενη στους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

       

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Τραυλός: Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πολλές ειδήσεις (pics+video)
Επόμενο άρθροΕπείγον: Αμάξι έπεσε από το καράβι στη θάλασσα στο Λιμάνι της Κυλλήνης