Δέματα Αγάπης από τον Δήμο Σάμης: 25 κούτες με προϊόντα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Δήμος Σάμης πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, στηρίζει παραδοσιακά φορείς που μοιράζονται το όραμά του για ένα μέλλον με λιγότερες δυσκολίες και ίσες ευκαιρίες για όλους όπως το Χαμόγελο του Παιδιού.

Γι’ αυτό τον λόγο ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γυμνασίου Σάμης για προσφορά βοήθειας σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, ο Δήμος Σάμης κινητοποιήθηκε άμεσα συγκεντρώνοντας αγαθά για να ενισχύσει μια τόσο σπουδαία πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, χθες Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία υπαλλήλων του Δήμου Σάμης παρέδωσε στο Γυμνάσιο Σάμης 25 κούτες με προϊόντα, προσφορά του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των υπαλλήλων του Δήμου μας.

xamogelo2Ο Δήμος Σάμης με επίκεντρο των δράσεων του το παιδί, βοηθάει διαχρονικά στο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο, στις δράσεις και τις ανάγκες ιδρυμάτων και οργανισμών που κάνουν τη διαφορά. Επιλέγει να δείξει με πράξεις το κοινωνικό του πρόσωπο και επιστρατεύει τις δυνάμεις των ανθρώπων του για καλό σκοπό θέλοντας να δώσει το παράδειγμα της αγάπης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η συμμετοχή όλων μας στην όμορφη πρωτοβουλία του Γυμνασίου Σάμης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καλούμε όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών για έναν τόσο ιερό σκοπό. Το Γυμνάσιο Σάμης δέχεται οποιαδήποτε προσφορά καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολικής μονάδας.