Αφού το Documento είναι ο «θεματοφύλακας» του δημοσίου συμφέροντος (!) και ψέγει το Δήμο Κεφαλλονιάς ότι ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον επειδή προέβλεψε σε διακήρυξη παραχώρησης απλής χρήσης παραλιών, όταν ο τελευταίος πλειοδότης αρνηθεί να υπογράψει συμφωνητικό, να περνάει το δικαίωμα στον αμέσως επόμενο πλειοδότη, ας ερευνήσει πόσο έχει ζημιώσει το δημόσιο συμφέρον το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών και οι Κτηματικές υπηρεσίες όλης της χώρας που διακηρύσσουν ακριβώς το ίδιο στις προφορικές πλειοδοτικές δημοπρασίες για τις παραλίες.

Για να διευκολύνουμε το έργο των «ερευνητών» του μάλιστα τους παραπέμπουμε στον σύνδεσμο https://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/aigialos  ,όπου είναι δημοσιευμένες πλήθος διακηρύξεων προφορικών δημοπρασιών.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνάς τους όπως θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα τους.

Διαφορετικά, η «έγκριτη» εφημερίδα αποδεδειγμένα πλέον υπηρετεί σκοπιμότητες,  «εκτελεί» εντολές και καμία σχέση δεν έχει με την προστασία του δημοσίου συμφέροντος….

 

Άλλωστε, τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι «γαλάζια» είναι όλη η Ελλάδα:

 

Γραφείο Επικοινωνίας

 

Προηγούμενο άρθροΣημαντική παρέμβαση από την τ. Δήμαρχο Ερίσου-Κ. Κουταλά: Τρεις Δήμοι στην Κεφαλονιά στα όρια των παλαιών επαρχιών
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Τζωρτζάτος: «Θα κριθούν σύντομα τα έργα και οι ημέρες όλων-Το Documento δημοσίευσε το πόρισμα των Ελεγκτών»