Το απόγευμα το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό – Ενημέρωσε σχετικά την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Οκύβος ερίφθη και έτσι μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει στους πολίτες, μέσω διαγγέλματος, τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αποφυγή της διασποράς του ιού. Μάλιστα ο πρωθυπουργός ενημέρωσε σχετικά την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαρροπούλου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ευκαιρία να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στο μέτωπο κατά του κορωνοϊού είμαστε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα, έχει έρθει και στη χώρα μας. Θα μιλήσω στους πολίτες και θα εξηγήσω που βρισκόμαστε και ποια μέτρα θα πρέπει να λάβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων έτσι ώστε να μπει φρένο στην διασπορά του κορονοϊού και να αποφευχθεί το lockdown. H χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους θεωρείται πλέον αναπόφευκτη, ενώ η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, θεωρείται πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί καθώς η κυβέρνηση θεωρεί πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο σημείο της απαγόρευσης κυκλοφορίας με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΣκλαβενίτης: Επέκταση έκπληξη – Σε ποια αγορά μπαίνει
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: “Και το Φισκάρδο έχει βαθιά τα σημάδια απο τον ΙΑΝΟ!”