Διακοπές στην Ελλάδα φαντάζονταν, αλλά… λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο

Ατέλειωτες ουρές σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο τελωνείο του Προμαχώνα, καθώς οι εισερχόμενοι στην Ελλάδα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα θεωρούσαν ότι δεν τηρούνται αυστηρά τα μέτρα στο τελωνείο.

Συγκεκριμένα, τουρίστες από τα Βαλκάνια κι όχι μόνο, καταφθάνουν στα σύνορα της χώρας μας από την 1η του Ιούνη, έχοντας προφανώς λανθασμένη πληροφόρηση ότι θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, χωρίς να τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων και επταήμερη καραντίνα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open TV όσοι επιθυμούν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών και να δώσουν τα στοιχεία τους, εν αντιθέσει με αυτούς που θα εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τις 15 του μήνα και μετά.

Πολλοί ωστόσο, αφού έφτασαν μέχρι εκεί, αποφάσισαν να μπουν στη χώρα μας και να μείνουν σε επταήμερη καραντίνα, ενώ οι περισσότεροι πήραν απογοητευμένοι το δρόμο της επιστροφής.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΥπάρχουν και χειρότερα από την Κεφαλονιά: Ξενοδοχείο στην Χαλκδική έκανε ανακαίνιση και άφησε τις παλιές λεκάνες δίπλα από την παραλία (vid)
Επόμενο άρθροΆνοιγμα εσωτερικών χώρων Εστίασης; οι κανόνες λειτουργίας