Διαλύθηκε η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου-Θεόφιλος: “Έρχεται ο Νίκος Ανουσάκης εκβιαστικά σε αυτήν εδώ την αίθουσα…”

Να ξεκινήσουμε από το βασικό: Στην Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας ΔΕΝ συζητείται έκτακτο θέμα πέρα όσων έχουν τεθεί απο τους δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα τρεις μέρες πριν την συνεδρίαση.

Οπότε όλη αυτή η σημερινή “φασαρία” στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου με “πρωταγωνιστές” τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ανουσάκη και την δημότη που ζητούσε επίμονα και με επιθετικό τρόπο να συζητηθεί το θέμα της, δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί και δίνει δίκιο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Βαλλιανάτο που ζήτησε να εφαρμοστεί ο κανονισμός

Δυστυχώς όμως η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διαλύθηκε καθώς η ανυποχώρητα επιθετική στάση του Νίκου Ανουσάκη δεν άφησε άλλα περιθώρια στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Πρόεδρο Νίκο Βαλλιανάτο

Μάλιστα ο κ. Μιχαλάτος τόνισε για την στάση Ανουσάκη: “Έρχεται ο Νίκος Ανουσάκης εκβιαστικά σε αυτήν εδώ την αίθουσα, με την δημότη, για να απαντήσει ο Δήμαρχος σε ένα θέμα, κάτι που δεν προβλέπεται από την διαδικασία της συνεδρίασης. Θα κρατήσω όμως την ψυχραιμία μου”