Δικαίωση για Μεταξά-Κώστα Ζαπάντη: Στο αρχείο από το 2016 η υπόθεση του πρώην Δήμου Ελειού-Πρόννων-Όλες οι αποφάσεις είναι νόμιμες!

Τον Νοέμβριο του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρίση κάλεσε τον Μάκη Μεταξά και εμένα να « απολογηθούμε» για την δράση μας σαν Δήμαρχοι στον Δήμο των Πρόννων.
Τα φαινόμενα του σε βάρος μας «κανιβαλισμού» της ελεεινής συκοφάντησης μας και της άθλιας δυσφήμισης μας από την θλιβερή Δημοτική Αρχή Παρίση τα θυμάται η τοπική κοινωνία.
Στην δική μας συνείδηση και στην δική μας ψυχή αλλά κύρια στην συνείδηση και στην ψυχή τα οικογένειας μας και ιδίως των παιδιών μας έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα η αισχρή σε βάρος μας επίθεση των χωρίς ίχνος ποιότητας «κατήγορων» μας.
Τον Γενάρη του 2016 η Δικαιοσύνη αποφάσισε πως κανένα αδίκημα δεν διαπράχτηκε ούτε από εμένα ούτε από τον Μάκη Μεταξά, πως όλες μας οι αποφάσεις είναι νόμιμες και πως καμία βλάβη δεν προκλήθηκε στον Δήμο τον Πρόννων.
Με Διάταξη που κοινοποιήθηκε στον Δήμο η υπόθεση τέθηκε στο Αρχείο.
Αλλά ποτέ ο Παρίσης και η Δημοτική Αρχή από λόγους Αξιοπρέπειας δεν έφερε το θέμα ξανά εκεί που ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ποτέ δεν μας κάλεσαν ξανά εμένα και τον Μεταξά να πούνε το αυτονόητο «μας συγχωρείτε γίναμε ρεζίλι σας κατηγορήσαμε άδικα, δεν ξέραμε, νομίζαμε πως είσαστε εύκολοι αντίπαλοι ,την πατήσαμε, γελοιοποιηθήκαμε»
Το είπα κάποτε στον Παρίση. Μου απάντησε με το γνωστό του «δεν φταίω εγώ, φταίει ο … .
Εγώ είμαι Άντρας».
Εμένα ρε Αλέκο δεν μου φέρθηκες σαν «Άντρας»
Δεν είχες το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη όπως θα έκανε ‘ένας «Άντρας».
Αναδημοσίευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com