Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αργοστολίου προχώρησε πρόσφατα σε εργασίες διαγράμμισης για τη δημιουργία και βελτίωση των θέσεων στάθμευσης γύρω από το Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”. Το έργο αποσκοπεί στην οργάνωση των χώρων στάθμευσης και τη διευκόλυνση των πολιτών που επισκέπτονται την αθλητική εγκατάσταση.
Οι φωτογραφίες που παρατίθενται δείχνουν τις ανανεωμένες διαγραμμίσεις, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα και την οργάνωση των θέσεων στάθμευσης. Επιπλέον, προβλέφθηκαν ειδικές θέσεις για ΑμεΑ, συμβάλλοντας στην προσβασιμότητα των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ακατάστατης στάθμευσης που παρατηρούνταν στο χώρο, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής και τις αθλητικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, η νέα διαγράμμιση συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου, καθιστώντας την περιοχή πιο λειτουργική και ασφαλή για οδηγούς και πεζούς.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος ευρύτερων παρεμβάσεων που υλοποιούνται από τον Δήμο Αργοστολίου για τη βελτίωση των δημοσίων χώρων και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.





Δήμος



