ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

Τηλ:2671360161

 

 

 

 

ΘΕΜΑ : Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην αγροτική οδό Επανωχωρίου – Βλαχάτων (θέση «ΦΑΓΙΑΣ») λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ. Αργοστολίου» αναδόχου «ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ε.Δ.Ε.»

 

Λόγω των εργασιών που εκτελούνται στα πλαίσια του έργου με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δ. Αργοστολίου», αναδόχου «ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ε.Δ.Ε.», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων από τις 28 Ιουνίου 2022 ώρα 08:00 έως τις 29 Ιουνίου 2022 ώρα 18:00 στην αγροτική οδό Επανωχωρίου – Βλαχάτων (θέση «ΦΑΓΙΑΣ») του Δήμου Αργοστολίου.

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια υλοποίησης του έργου απαιτείται η κατασκευή δύο σωληνωτών οχετών εγκάρσια της οδού στη θέση «ΦΑΓΙΑΣ» της αγροτικής οδού Επανωχωρίου – Βλαχάτων και για την εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί πλήρης αποκλεισμός της οδού. Ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα του οδικού δικτύου δεν επιτρέπει την παράλληλη κυκλοφορία της οδού.

Παρακαλείστε για την δική σας ασφάλεια να μην παραβιάζετε – αποσύρετε την ειδική σήμανση που θα τοποθετηθεί με μέριμνα του αναδόχου έργου και να χρησιμοποιείτε για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα εναλλακτικές διαδρομές.

Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν.

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος Σάμης: Ασφαλτοστρώνεται ο κεντρικός δρόμος στα Δρακοπουλάτα Πυλάρου (εικόνες)
Επόμενο άρθροΣυντάξεις: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς