Δήμος Αργοστολίου: “Πράσινο φως” από το Ελεγκτικό Συνέδριο στο μεγάλο έργο των αναπλάσεων στο Αργοστόλι-Ξεκίνημα από τις Λαικές Κατοικίες

O αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Μινέτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τα έργα που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το μεγάλο έργο των αναπλάσεων δρόμων και πλατειών στο Αργοστόλι όπου αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει:

«Προχθές ήρθε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο έλεγχος του διαγωνισμού για την ανάπλαση του Αργοστολίου. Τις επόμενες μέρες θα καλέσουμε τον ανάδοχο να υπογράψει και σε ένα μήνα από την υπογραφή θα πρέπει να έχει στήσει το πρώτο εργοτάξιο. Η ανάπλαση είναι μεγάλο έργο, θα ξεκινήσουμε πρώτα από της Λαϊκές κατοικίες όπου δεν υπάρχουν εμπορικές δραστηριότητες και μπορεί να γίνει αν μέσω τουριστικής περιόδου. Ένα άλλο σημείο θα μπορούσε να είναι ο δρόμος του Αγίου Ελευθερίου… Θα ξεκινήσουμε από περιοχές που δεν θα ενοχλήσουν την τουριστική κίνηση».

Λεπτομέρειες για το έργο στον κάτωθι σύνδεσμο:

Δήμος Αργοστολίου: Δημοπρατεί 25 Αυγούστου το μεγάλο έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ»-Αλλάζουν όψη 14 πλατείες και 35 δρόμοι-Έργο 5.000.000 ευρώ (απόφαση-διακήρυξη)