Αγαπητό kefalonia magazine

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου συζητήθηκαν και τα τέλη της χρήσης των κοινοχρήστων χώρων για το 2021, τα τέλη για τα κοιμητήρια καθώς και τα τέλη για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό.

Προηγουμένως είχε αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή που είχε στείλει προς το δημοτικό συμβούλιο εισηγήσεις να παραμείνουν στα επίπεδα του 2020 χωρίς καμία αύξηση, κάτι που τελικά ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο αν και μερίδα της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε το αντίθετο

Ας δούμε τι είπε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Έχουμε υπολογίσει τα ανταποδοτικά τέλη για το 2021, με βάση ό,τι πληρώναμε το 2020. Το 2021 δεν γίνεται καμία απολύτως αύξηση των τελών.Κάνω έκκληση, διότι ο Δήμος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα να καλύψει την λειτουργία του, να αντέξει και να είναι όρθιος σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Υπάρχει κίνδυνος μέσα στο 2021 να αδυνατούμε να πληρώσουμε την μισθοδοσία. Ο δήμος κάνει μία τεράστια προσπάθεια να είναι κοντά στον πολίτη, όμως πρέπει να μην βάλουμε σε κίνδυνο τα έσοδα του δήμου και την βιωσιμότητά του”

Δείτε εδώ  και εδώ τα τέλη για το 2021

Ο τοπικός αναλυτής