Δήμος: “Διαψεύδουμε τα περί … «αστυνομικής συνοδείας» στους ελέγχους στο Δήμο-Η «στρατευμένη προπαγάνδα» παραπέμπει πλέον σε κωμωδία!”

Μολονότι είχαμε σκοπό να μην ασχοληθούμε με τα συστηματικά εν ψυχρώ ψεύδη που δημοσιεύονται κατά του Δήμου Κεφαλλονιάς καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι η απελπισία της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλλονιάς και των δημοσιογραφικών εκφραστών της έχει φτάσει στο απροχώρητο, εντούτοις επειδή πλέον η «στρατευμένη προπαγάνδα» ξεπερνά κάθε όριο σημειώνουμε τα κάτωθι για όσους επιθυμούν πραγματική ενημέρωση:

  1. Τα περί …«αστυνομικής συνοδείας» κατά την έλευση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης είναι μυθεύματα ανθρώπων ανίκανων να αντιληφθούν το περιεχόμενο των διοικητικών εγγράφων. Ας ρωτήσουν κάποιον που ξέρει να διαβάζει σωστά το περιεχόμενο των δημοσίων εγγράφων ώστε να μην γελοιοποιούνται τουλάχιστον στους γνωρίζοντες
  2. Ουδέποτε έλαβε χώρα οποιοδήποτε επεισόδιο μεταξύ στελεχών της Δημοτικής Αρχής και των Ελεγκτών και απλά υπήρξε διαφωνία για το σύννομο των ελέγχων δεδομένης της παραβίασης των βασικών νομικών προυποθέσεων αυτών, κάτι που θα κριθεί αρμοδίως στην πορεία
  3. Ουδέποτε λιποθύμησε κάποια υπάλληλος και πραγματικά μας διασκεδάζει η ζωηρή φαντασία των δημοσιογραφικών οργάνων της αντιπολίτευσης.
  4. Ουδέν πειθαρχικό εκκρεμεί σε βάρος του Δημάρχου Α. Παρίση ή του Αντιδημάρχου Σ. Ματιάτου. Το εκτός νομικών πλαισίων πόρισμα έχει αμφισβητήσει τυπικές διαδικασίες και τίποτε άλλο πέραν αυτού, που όμως έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου οπότε πρόδηλα το πόρισμα δεν έχει καμία νομική αξία. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η θέση του συγκεκριμένου «πολυδιαφημισμένου» πορίσματος, στο οποίο έχει «επενδύσει» η αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλλονιάς και τα «παραδημοσιογραφικά» όργανά της, είναι ο «κάδος των αχρήστων».
  5. Έλεγχοι γίνονται σε Δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Κεφαλονιά. Όσον αφορά όμως ειδικότερα τους ελέγχους στο Δήμο Κεφαλλονιάς έχουν τεθεί επισήμως και αρμοδίως από το Δήμο Κεφαλλονιάς όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την παραβίαση βασικών κανόνων που τους καθιστούν καταχρηστικούς και αυθαίρετους, οπότε στην πορεία θα κριθούν τα πάντα και οι πάντες κατά νόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις για όσους έχουν οργανώσει αυτή την επικοινωνιακή επίθεση στο Δήμο Κεφαλλονιάς.

Τέλος ενημερώνουμε τους δημότες ότι οι επικείμενοι έλεγχοι αφορούν στα μεγάλα έργα του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου καθώς προφανώς η ολοκλήρωση των κορυφαίων αυτών έργων έχει ενοχλήσει σφόδρα τις δυνάμεις που αντιπολιτεύονται με νοσηρό τρόπο και εμμονικά τη Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλλονιάς