Δήμος Ληξουρίου: 4.500 φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας led χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης θα τοποθετηθούν σε όλη την επικράτεια του Δήμου (εικόνες)

Ένα ακόμη σπουδαίο έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης στο Δήμο Ληξουρίου μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Ληξουρίου παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας κ. Ζαρζαβατσάκη, του Δήμαρχου Ληξουρίου κ.Γιώργου Κατσιβέλη και του εντεταλμένου συμβούλου ηλεκτροφωτισμού κυρίου Μαρούλη Διονύση.

Πρόκειται για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και αυτομοτοποίησης του συστήματος του δημοτικού φωτισμού του Δήμου Ληξουρίου.

Συγκεκριμένα, περίπου 4.500 φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας led χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης θα τοποθετηθούν σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ληξουρίου!!

Με το έργο αυτό αφενός θα μειωθεί περίπου 40% η κατανάλωση ρεύματος και αφετέρου η στοχευμένη προς το σημείο που θέλουμε να φωτίσουμε υψηλή απόδοση του φωτιστικού και όχι η διάχυση του φωτός θα δημιουργήσει ένα τελικό αποτέλεσμα μοναδικής ευκρίνειας!!

Να τονίσουμε ακόμη ότι με την υπογραφή της σύμβασης ο εργολάβος αναλαμβάνει για 10 έτη την συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση των φωτιστικών σε περίπτωση βλάβης.

Μόνο από αυτό ο Δήμος εξοικονομεί περίπου 500.000 € σε βάθος δεκαετίας!!

Παράλληλα το έργο περιλαμβάνει δικαίωμα προαίρεσης για επεκτάσεις φωτισμού σε σημεία που υπάρχει ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της αξίας ενός έργου που πρώτος ο Δήμος Ληξουρίου πραγματοποιεί στην Κεφαλονιά!!