Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό δελτίο από το Δήμαρχο Ληξουρίου που αφορά στην πορεία εξέλιξης των προγραμματισμένων έργων του Δήμου.
1).Ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην παραλία των Πετανών όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ύψους 60.000 € ενώ παράλληλα έχει υπογραφεί και η σύμβαση προμήθειας του κόμπακτ της αφαλάτωσης για τα Κουβαλάτα ύψους 37.000 € και αναμένεται να παραδοθεί εντός Ιουνίου.
2).Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για τις παιδικές χαρές που θα φτιαχτούν στις Κοινότητες του Δήμου ύψους 171.000 € και προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός του καλοκαιριού.
3).Είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του έργου “Αποκατάσταση Δημοτικής και Αγροτικής οδοποιΐας” συνολικού ύψους 393.000 € και η καταληκτική ημερομηνία ΄κατάθεσης προσφορών είναι η 26η Μαίου 2022.
4).Είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του έργου “Αποκατάσταση σεισμόπληκτων Δημοτικών κτηρίων” συνολικού ύψους 137.000 € που αφορά στα Κοινοτικά καταστήματα Λιβαδίου , Κουβαλάτων , Σουλλάρων , Χαβδάτων και Χαβριάτων , η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 7η Ιουνίου 2022.
5).Έχει γίνει η ανάθεση στον εργολάβο για το έργο “Αποκατάσταση Κοινοτικού γραφείου Μαντζαβινάτων” ύψους 20.000 € και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
6).Έγινε η πρόσκληση υποβολής προσφοράς στον ανάδοχο για το πρώτο στάδιο της μελέτης του Αλιευτικού καταφυγίου Κουνόπετρας ύψους 37.000 € με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 20η Μαΐου 2022.
7)..Έγινε η πρόσκληση υποβολής προσφοράς στον ανάδοχο για τις μελέτες οικολογικής αξιολόγησης και περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορούν στα έργα της Πλατιάς Άμμου και της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Ληξουρίου ύψους 30.000 € με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 24η Μαΐου 2022.
Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε λεπτομέρειες για καθένα από τα παραπάνω έργα.
Από το γραφείο Δημάρχου Ληξουρίου

Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό δελτίο από το Δήμαρχο Ληξουρίου που αφορά στην πορεία εξέλιξης των προγραμματισμένων έργων…

Posted by Δήμος Ληξουρίου on Friday, May 20, 2022

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια-Τι ζήτησε η προφυλακισμένη 33χρονη (video)
Επόμενο άρθροΚαππάτος: Μεγάλη μέρα για τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη η υπογραφή της Σύμβασης κατασκευής του ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς