Έλεος κύριε Ρουχωτά. Με ψευδή, κατάπτυστα και παραπλανητικά άρθρα σας, δήθεν αγανακτισμένα, αγνοώντας ότι (και) η χτεσινή συνεδρίαση ήταν σε ζωντανή μετάδοση, προσβάλλετε δημοσίως τον Δήμαρχο. Αναγκαζόμαστε να απομονώσουμε από το 4ωριο βίντεο της ζωντανής μετάδοσης, του οποίου το λινκ αναφέρουμε παρακάτω (https://www.facebook.com/dimoslixouri/videos/512487676049969/), και να ενημερώσουμε ορθώς τον κόσμο για τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τις τρικλοποδιές προς το πρόσωπο του Δημάρχου.
Η Υπάλληλος του Δήμου, μετά τα ουρλιαχτά και τις φωνές σας, με κομψό τρόπο λόγω της ευγένειας που την διακρίνει και αντιλαμβανόμενη του χώρου που βρίσκεται αλλά και του θεσμού του οποίου υπηρετεί (γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου), σας αναφέρει και μάλιστα αναγκάζεται να επαναλάβει ότι ΕΣΕΙΣ κ. Ρουχωτά ασκείτε συνεχώς πιέσεις στους υπαλλήλους του Δήμου. Σας αδειάζει κανονικά κύριε Ρουχωτά, στηρίζοντας τα λεγόμενα του Δημάρχου.
Ακούστε με τα ίδια σας τα αυτιά αγαπητοί συμπολίτες.

Ακολουθεί και το κατάπτυστο γεμάτο οργή και ψεύδη κείμενο του κ. Ρουχωτά!

Βασίλης Ρουχωτάς: “ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης”

Ψεύτης και συκοφάντης απεδείχθη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ληξούρι ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης.

Στριμωγμένος από τις πράξεις και τις παραλείψεις του στην συζήτηση τόσο του τεχνικού προγράμματος όσο και του προϋπολογισμού του Δήμου με κατηγόρησε ψευδώς οτι απείλησα το προσωπικό του Δήμου με “τον εισαγγελέα”.

Το ψέμα του κράτησε μόλις εξήντα δευτερόλεπτα, αφού μετά την άθλια καταγγελία του η φερόμενη ως απειληθείσα από εμέ γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου οικειοθελώς έλαβε τον λόγο και παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων και των παρευρισκομένων συμπολιτών μας διέψευσε κατηγορηματικα τον ισχυρισμό του Δημαρχου Γιώργου Κατσιβέλη ότι κατά την συνομιλία μου μαζί της την απείλησα με τον εισαγγελέα η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Ψεύτης λοιπόν ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης

Αλλά και συκοφάντης

επειδη εν γνώσει του διατύπωσε ψευδή κατηγορία και μάλιστα δημοσίως μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με προφανή και προμελετημένο στόχο να με μειώσει και να με προσβάλλει βαρύτατα στα μάτια των δημοτικών συμβούλων και τον συμπολιτών μου αποδίδοντας μου απειλές τις οποίες ουδέποτε έπραξα εις βάρος του προσωπικού του Δήμου.

Η εκ των υστέρων συγγνώμη την οποία εψελλισε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης υπό το βάρος της διάψευσης των λόγων του από την γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Δ Αραβαντινού αλλά και λοιπών συμβούλων ούτε αποδεκτή είναι από εμέ ούτε αναιρεί την αθλιότητα της πράξης του.

Ληξούρι 29 Ιανουαρίου 2020

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Έλεος κύριε Ρουχωτά. Με ψευδή, κατάπτυστα και παραπλανητικά άρθρα σας, δήθεν αγανακτισμένα, αγνοώντας ότι (και) η χτεσινή συνεδρίαση ήταν σε ζωντανή μετάδοση, προσβάλλετε δημοσίως τον Δήμαρχο. Αναγκαζόμαστε να απομονώσουμε από το 4ωριο βίντεο της ζωντανής μετάδοσης, του οποίου το λινκ αναφέρουμε παρακάτω (https://www.facebook.com/dimoslixouri/videos/512487676049969/), και να ενημερώσουμε ορθώς τον κόσμο για τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τις τρικλοποδιές προς το πρόσωπο του Δημάρχου.Η Υπάλληλος του Δήμου, μετά τα ουρλιαχτά και τις φωνές σας, με κομψό τρόπο λόγω της ευγένειας που την διακρίνει και αντιλαμβανόμενη του χώρου που βρίσκεται αλλά και του θεσμού του οποίου υπηρετεί (γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου), σας αναφέρει και μάλιστα αναγκάζεται να επαναλάβει ότι ΕΣΕΙΣ κ. Ρουχωτά ασκείτε συνεχώς πιέσεις στους υπαλλήλους του Δήμου. Σας αδειάζει κανονικά κύριε Ρουχωτά, στηρίζοντας τα λεγόμενα του Δημάρχου. Ακούστε με τα ίδια σας τα αυτιά αγαπητοί συμπολίτες.Ακολουθεί και το κατάπτυστο γεμάτο οργή και ψεύδη κείμενο του κ. Ρουχωτά!Βασίλης Ρουχωτάς: “ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης”Ψεύτης και συκοφάντης απεδείχθη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ληξούρι ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης.Στριμωγμένος από τις πράξεις και τις παραλείψεις του στην συζήτηση τόσο του τεχνικού προγράμματος όσο και του προϋπολογισμού του Δήμου με κατηγόρησε ψευδώς οτι απείλησα το προσωπικό του Δήμου με “τον εισαγγελέα”.Το ψέμα του κράτησε μόλις εξήντα δευτερόλεπτα, αφού μετά την άθλια καταγγελία του η φερόμενη ως απειληθείσα από εμέ γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου οικειοθελώς έλαβε τον λόγο και παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων και των παρευρισκομένων συμπολιτών μας διέψευσε κατηγορηματικα τον ισχυρισμό του Δημαρχου Γιώργου Κατσιβέλη ότι κατά την συνομιλία μου μαζί της την απείλησα με τον εισαγγελέα η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.Ψεύτης λοιπόν ο Δήμαρχος Γιώργος ΚατσιβέληςΑλλά και συκοφάντηςεπειδη εν γνώσει του διατύπωσε ψευδή κατηγορία και μάλιστα δημοσίως μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με προφανή και προμελετημένο στόχο να με μειώσει και να με προσβάλλει βαρύτατα στα μάτια των δημοτικών συμβούλων και τον συμπολιτών μου αποδίδοντας μου απειλές τις οποίες ουδέποτε έπραξα εις βάρος του προσωπικού του Δήμου.Η εκ των υστέρων συγγνώμη την οποία εψελλισε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης υπό το βάρος της διάψευσης των λόγων του από την γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Δ Αραβαντινού αλλά και λοιπών συμβούλων ούτε αποδεκτή είναι από εμέ ούτε αναιρεί την αθλιότητα της πράξης του.Ληξούρι 29 Ιανουαρίου 2020Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Ληξουρίου στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Από το fb Δήμος Ληξουρίου

Προηγούμενο άρθροΤους «πάγωσε» όλους ο Σαμαράς! Η ηχηρή απουσία παρά την κομματική πειθαρχία
Επόμενο άρθροΙθάκη: Κλείνουν σχολεία λόγω γρίπης