Δήμος Ληξουρίου: Έπεσαν οι υπογραφές & ξεκινάει μεγάλο έργο οδοποιίας 3.500.000 ευρώ-Που θα γίνουν παρεμβάσεις (εικόνες)

Μια νέα σύμβαση υπογράφηκε σήμερα από το Δήμαρχο Ληξουρίου και τον ανάδοχο και ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο για την Παλική μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για το έργο της Αποκατάστασης Δημοτικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου που θα πραγματοποιηθεί μέσω της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ληξουρίου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνολικού ύψους 3.500.000 €!!

Είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει τις υποδομές μας τόσο εντός της πόλης του Ληξουρίου όσο και στην περιφέρεια του Δήμου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα σημεία παρέμβασης:

Περιβάλλοντες χώροι κλειστού γυμναστηρίου Ληξουρίου και Δημοτικού Σταδίου Αγίου Αντωνίου, ο κεντρικός δρόμος από Κολώνα μέχρι γέφυρα, η οδός Νίκου Μπελογιάννη από Εργατικές πολυκατοικίες έως περιφερειακό, το οικοδομικό τετράγωνο πίσω από το ΕΠΑΛ, ο δρόμος απο την επαρχιακή οδό μεχρι το νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου, η επαρχιακή οδός από Στρατώνα μέχρι την είσοδο της κοινότητας Κατωγής, η επαρχιακή οδός από Υπαπαντή μέχρι την είσοδο της κοινότητας Σκηνέα, παρεμβάσεις εντός οικισμού στις κοινότητες Χαβδάτων, Χαβριάτων, Δαμουλιανάτων, Μονοπωλάτων, Αγίας Θέκλης και άλλα…

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε όσα έχουμε σχεδιάσει με υπομοη και μεθοδικότητα!!