Με αφορμή την προχθεσινή συνάντηση του κ. Γεωργίου Δρακάτου (Διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών) με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη, στην πόλη μας, αναρτούμε το κάτωθι οπτικό υλικό που αφορά την πρόσφατη παρουσίαση της Διδάκτωρ Βασ. Κουσκουνά (Διδάκτωρ Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος στο ΕΚΠΑ), κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την Δημοτική Αρχή, παρουσία και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Νικόλα Αραβαντινού-Ζαφείρη, Βαγγέλη Συνοδινού-Βαλλιάνου, Διονύση Πρεντάνου.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα για την επίσκεψη του κ. Δρακάτου, για τα όσα συζητήθηκαν και για το κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Δήμου μας, του Γεωδυναμικού και του ΕΚΠΑ.
“Είμαστε ανοιχτοί σε δράσεις και δεν αποκλείουμε κανέναν. Υπάρχουν πάρα πολλές δράσεις και αν συνεργαστούμε μπορούμε έχουμε πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας.”

Με αφορμή την προχθεσινή συνάντηση του κ. Γεωργίου Δρακάτου (Διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού…

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Ληξουρίου στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Συνεχίζεται το τουρνουά beach volley-Εντυπωσιακό θέαμα (pics)
Επόμενο άρθροΣωματείο ιδιοκτητών ταξί Ληξουρίου ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ.: “Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;”