Το πρωί μέσω του πρώην Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου βγήκε η είδηση ότι ξεκινάει αρχές Αυγούστου η λειτουργία του νέου ΦΟΔΣΑ

“Βόμβα” από την Κέρκυρα: “Αρχές Αυγούστου ο νέος φορέας αναλαμβάνει πλήρως τα θέματα των απορριμμάτων-Η μεταβίβαση της περιουσίας των τοπικών ΦΟΔΣΑ εχει συντελεστεί”

Σήμερα το απόγευμα το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου από τον δημοτικό σύμβουλο Γεράσιμο Φόρτε και μάλιστα είπε ότι οι Δήμαρχοι Λευκάδος & Μεγανησίου υποχώρησαν από τις αρχικές τους θέσεις και ψήφισαν το πρακτικό ίδρυσης του νέου ΦΟΔΣΑ. Απάντησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που είπε ότι επισήμως δεν υπάρχει ενημέρωση ενώ ο Δήμος συνεχίζει να εμμένει στις θέσεις του να προστατέψει τα συμφέροντα του νησιού και της ΕΔΑΚΙ και δεν κάνει πίσω ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η νομική διαδικασία και προσφυγή. Υπάρχει συνειδητή επιλογή και να συμμετέχει στο νέο ΦΟΔΣΑ και να κινηθεί νομικά όπως έχει αποφασιστεί. Είναι επιλογή να υπάρχει ΕΔΑΚΙ και την στηρίζουμε, είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συζήτησης μέσω της κάμερας του Γιάννη Παπαδάτου

Δημοσιεύτηκε από Γιαννης Παπαδατος στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Δημοσιεύτηκε από Γιαννης Παπαδατος στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Μόλις 11 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα! Δύο στις πύλες εισόδου
Επόμενο άρθρο“Ευελπιστούμε ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναδείξεων Αρχαιολογικών Χώρων στην Κεφαλονιά σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά”