Έχει βγει ή όχι η απόφαση του Πειθαρχικού για τον Σπύρο Ματιάτο; Η “βόμβα” που έριξε το DOCUMENTO

Αγαπητό kefalonia magazine

Χθες δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ που έκανε λόγο για αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού για τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δήμου Κεφαλονιάς Σπύρο Ματιάτο.

Αθωώθηκε ο Σπύρος Ματιατος στο Πειθαρχικό στην Πατρα-Για μετά τις εκλογές πάει η υπόθεση του Δημάρχου Αλ. Παριση

Το παραπάνω ρεπορτάζ βασιζόταν στα όσα είπαν στον δημοσιογράφο Διονύση Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Φλωράτος και ο ίδιος ο Σπύρος Ματιάτος

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ IONIAN GALAXY 6 3 2019

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα ακούστε και τα ηχητικά των συνεντεύξεων

Σήμερα όμως η ιστοσελίδα Documentonews.gr έριξε μία μεγάλη “βόμβα” όταν σε ρεπορτάζ της γράφει μεταξύ άλλων:

“Στο πινάκιο των περιπτώσεων του Πειθαρχικού Συμβουλίου «φιγουράρουν» δύο ακόμη ονόματα στενών συνεργατών του κ. Παρίση που φέρονται να προέβησαν σε μη νόμιμες ενέργειες κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς Σπυρίδωνα Ματιάτο που παραπέμφθηκε με την κατηγορία της μη νόμιμης διενέργειας αναθέσεων , και του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Λυκούδη ο οποίος παραπέμφθηκε με την κατηγορία , της συμμετοχής του σε ψηφοφορία της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου περί έγκρισης πρακτικού επιτροπής προμηθειών για διαγωνισμό στον οποίον μετείχε εταιρεία της οποίας ήταν ομόρυθμος εταίρος !

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι ανωτέρω δύο υποθέσεις σε αντίθεση με εκείνη του κ. Παρίση συζητήθηκαν στο Πειθαρχικό και η επίσημη απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός των επομένων εβδομάδων . Οι εμπλεκόμενοι πάντως με διαρροές στον τοπικό Τύπο της Κεφαλονιάς κάνουν λόγο για δικαίωση και για αθωωτική απόφαση αλλά πηγές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ρωτήθηκαν από τοwww.apokalypseis.com ανέφεραν ότι την τελική απόφαση την γνωρίζουν μόνο εκείνοι που συνθέτουν το Πειθαρχικό Συμβούλιο.-“

Και το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Αντιδήμαρχος Ματιάτος είναι: Έχει βγει ή όχι η απόφαση του Πειθαρχικού; 

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής