Δελτίο Τύπου
Θέμα : Έδρα Σεισμολογίας και Γεωλογίας στην Κεφαλλονιά.
Την Τετάρτη 1-12-21 αντιπροσωπεία του Φάρου επισκέφτηκε το Ληξούρι όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ληξουρίου κυρ. Γεράσιμο Γαλανό , αφού του ενημερώσαμε για τις ενέργειες και επαφές που έχουμε κάνει εκθέτοντας του παράλληλα την αναγκαιότητα να ευδοκιμήσει το εγχείρημα.
Μας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και πως το αίτημα θα το θέσει άμεσα στο Δημοτικό συμβούλιο Ληξουρίου. Κατόπιν μας ξενάγησε στις άρτιες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των πρώην ΤΕΙ (ΒΕΣ) εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν άνετα να φιλοξενήσουν την έδρα Σεισμολογίας και Γεωλογίας μαζί με άλλες υποδομές φιλοξενίας που υπάρχουν. Να σημειώσουμε εδώ ότι κοντά σε αυτές τις εγκαταστάσεις είναι Νοσοκομείο, γήπεδο κτλ.
Ευχαριστούμε τον αγαπητό Αντιδήμαρχο κυρ. Γεράσιμο Γαλανό για την συνεργασία και την εγκάρδια φιλοξενία που μας παρείχε.
Την συνάντηση μας αυτή ενίσχυσε με την παρουσία και ο φίλος του Φάρου, ο γιατρός μας Γιώργος Κουρής και τον ευχαριστούμε.
Συνεχίζουμε
Για τον Φάρο τμήμα επικοινωνίας.

Φάρος Τοπική κίνηση πολιτών Δελτίο Τύπου Θέμα : Έδρα Σεισμολογίας και Γεωλογίας στην Κεφαλλονιά. Την Τετάρτη…

Posted by Φάρος Τοπική κίνηση πολιτών on Friday, December 3, 2021

Προηγούμενο άρθρο“Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ας αναρωτηθούμε όλοι μας πόσο πραγματικά αλληλέγγυοι στεκόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας με αναπηρία”
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κατσιγιάννης