Για μεταξύ τους συμφωνία κατηγόρησε τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο ο Γιώργος Παπανδρέου, επαναλαμβάνοντας την επίθεση σε βάρος του συνυποψήφιού του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ – «Μπορώ να εγγυηθώ μια παράταξη μεγάλη και ισχυρή», το μήνυμα που έστειλε

Τέσσερις ημέρες πριν από τον δεύτερο και τελικό γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ για τον νέο πρόεδρο του Κινήματος, ο Γιώργος Παπανδρέου, με νέες του δηλώσεις στην ΕΡΤ1, αναφέρθηκε τόσο στις προκλήσεις της επόμενης μέρας όσο και στον συνυποψήφιό του, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «το πρόβλημα του λαού δεν είναι ποιος θα πάρει τις καρέκλες, αλλά ποιος θα είναι κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματά της». Και συμπλήρωσε: «Εγώ μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνω και πάλι την παράταξη μεγάλη και ισχυρή και θα την οδηγήσω σε μια δημοκρατική και μεταρρυθμιστική πορεία, όπως και τη χώρα».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε τις κατηγορίες σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη πως όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ «μοίραζε καρέκλες» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «οι πολίτες δεν είναι κοπάδι», κατηγορώντας τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο για συμφωνία. «Δεν ξέρω», είπε, «ποια συμφωνία έχουν κάνει μεταξύ τους, δεν έχει σχέση με την παράταξη. Δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί, ας μας το πουν». Ακόμη σημείωσε ότι εκείνος έχει αποδείξει ότι είναι έμπειρος πολιτικός, με αποδεδειγμένες ικανότητες ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι νέος, που δεν μπορεί να αναδείξει την παράταξη. «Αν εκλεγεί πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης», συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα υπάρχει κενό στη Βουλή (επειδή είναι ευρωβουλευτής) και «θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας».

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθρο«SOS από Ηράκλειον… Βυθιζόμαστε»: Το μοιραίο φορτηγό 25 τόνων και η προειδοποίηση: «Αν μπει θα μας πάρει στον πάτο»!
Επόμενο άρθροΚορωνοιός: Θα κλείσουν τα σχολεία; Νέα παρέμβαση Κεραμέως