Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Μάκης Βορίδης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε όπως είπε εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Νωρίτερα, ο υπουργός ανακάλεσε την εντολή για δέσμευση πίστωσης των 12.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου.

Στο θέμα των αντιδράσεων στάθηκε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του υπουργείου, ο οποίος μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι το συγκεκριμένο γεγονός του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Βορίδη για την πρωτοβουλία, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι επί ηγεσίας Βορίδη εργάζονται εντατικά και έχουν επιτύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μοναδικός απών από την εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος νωρίτερα είχε υποσχεθεί εφόσον ο κ. Βορίδης πληρώσει την εκδήλωση από την τσέπη του, να παραστεί και ο ίδιος σε αυτήν και να τη χαιρετίσει!

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΟρέστης Καππάτος: Αν ο Theodoros Kolydas, η Cristina Souzi και ο γράφων δεν πουν για χιόνια , δεν χιονίζει η Αθήνα και τα πέριξ.
Επόμενο άρθροΆκης Τσελέντης: Καιρός η Κεφαλλονιά να αποκτήσει πρωτεύοντα ρόλο και στον «Εκπαιδευτικό και ερευνητικό τουρισμό»-Ετοιμάζεται “συνεργασία” με τη Ζάκυνθο