Ελεονώρα Μελέτη: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο-Ποιοι έδωσαν το “παρών” (εικόνες)

Το νέο της βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» παρουσίαση η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης 22/5.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας και υποψήφιας Ευρωβουλευτή πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αθηνά.

Το νέο συγγραφικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μελέτη αφορά στη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και την ψυχική ανθεκτικότητα, με παραδείγματα από τη δική της προσωπική διαδρομή μέχρι να καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον δικό της εαυτό, και να ξεπεράσει τα κακοποιητικά σημάδια που είχαν αφήσει πάνω της διάφορα γεγονότα της ζωής της.

Δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη βραδιά ήταν, όπως πάντα, ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης, η μητέρας της Μαρία, οι κολλητές της φίλες, άλλα και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο που έχει συνεργαστεί – και όχι μόνο – με τους οποίους τρέφει μια σχέση αλληλοεκτίμησης.

Ανάμεσά τους οι: Γιάννης Λάτσιος, Θανάσης Πάτρας, Ζωή Κρονάκη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άννα Ζηρδέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Λόη, Τένια Μακρή, Ιωάννα Μπούκη, Βάσω Λασκαράκη και Θάνος Πλεύρης.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από την παρουσίαση βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη.

συνέχεια και φωτο στο tlife.gr