“Έμειναν από καύσιμα” στο τοπικό Επιμελητήριο;

Η αλήθεια είναι ότι η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ξεκίνησε την θητεία της αρκετά δυναμικά και με όρεξη θα έλεγε κανείς.

Η παρέμβασή της στα τοπικά δρώμενα και στα ζητήματα των επαγγελματιών και της τοπικής οικονομίας ήταν καθημερινή και πολλαπλή.

Όμως το τελευταίο διάστημα η ενέργεια έχει σαφώς μειωθεί και οι παρεμβάσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Σαν να… “έμειναν από καύσιμα” εκεί στο Επιμελητήριο.

Αφήστε δε που προκαλούν και άσχημη εντύπωση κάποιες “πρωτοβουλίες” όπως αυτή του να επιχειρούν να ακυρώσουν με δηλώσεις ή συνεντεύξεις τους έργα σημαντικά που εκτελούνται στο νησί μας συγκεκριμένα στελέχη που πρόσκεινται στον Σταύρο Σπαθή.

Γνώμη μας είναι ότι τα στελέχη του Επιμελητηρίου οφείλουν να εργάζονται για τα συμφέροντα των επαγγελματιών που τους εξέλεξαν και όχι να εμπλέκονται στην κόντρα Παρίση-Μιχαλάτου!!!

Υ.Γ: Δεν έχουμε καταλάβει και το πρόσφατο δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου σχετικά με την χρηματοδότηση της εκδήλωσης για το σπάσιμο της στάμνας στο Λιθόστρωτο. Με βάση το ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης αμφισβητεί ευθέως με δηλώσεις του αυτά που ισχυρίζεται ο Σ. Σπαθής, θα θέλαμε συγκεκριμένα να μάθουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που χρηματοδότησε το Επιμελητήριο