Ε.Β.Ε.Σ.Π ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ληξούρι 07 Δεκεμβρίου 2019

Το Δ.Σ του Επαγγελματικού – Βιοτεχνικού & Εμπορικού Συλλόγου Πάλλης αποφάσισε να συνταχθεί και να συμπαρασταθεί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου για κινητοποιήσεις με αφορμή το <<κλείσιμο>> του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείο Ληξουρίου. Έτσι την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου καλεί τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματα τους 11:00 ώρα και να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία ώστε να ενώσουν και αυτοί την φωνή τους με τους υπόλοιπους πολίτες και φορείς. Το Δ.Σ θα είναι παρόν και θα μεταβεί μετά στο Αργοστόλι για να ενισχύσει αυτή την κινητοποίηση.

Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην υποβάθμιση της επαρχίας Πάλλης και την εγκατάλειψη 6 χρόνια μετά τους σεισμούς! Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία ότι το Ληξούρι είναι ακόμα ζωντανό, ενεργό και δυναμικό! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει και να απαιτήσουμε όλα αυτά που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο μέλλον.

Τέλος στα κλείσιμο ζωτικών κυττάρων και υποδομών στην πόλη μας!!!!!!

Εκ του Δ.Σ

Προηγούμενο άρθροΔήμος: Να μην λειτουργήσει τίποτε αύριο-Το Ληξούρι πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγώνα!!! 
Επόμενο άρθροΜε θλίψη αποχαιρετούμε την Αγαπημένη μας Κάκια Αλεξάτου