Ένα ερώτημα προς τον κ. Αντώνη Κατσιγιάννη

Αφορμή η τοποθέτησή του στην προσωπική σελίδα του στο fb, που-ούτε λίγο, ούτε πολύ-δηλώνει ότι όποιος δεν στηρίζει την νέα ΝΟΔΕ και την τοπική ΝΔ να διώξει τον “κακό” ΣΥΡΙΖΑ είναι “λασπολόγος” και “ανεπαρκής”.

Θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι ο κ. Κατσιγιάννης όλη αυτή την περίοδο που ήταν στην ηγεσία της τοπικής ΝΔ δέχθηκε αρκετά σκληρή επίθεση, επώνυμα και ανώνυμα, μέσω κάποιων τοπικών μέσων ενημέρωσης, πολλές φορές αδικαιολόγητη.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα λοιπόν την πικρία που νοιώθει και την στάση του απέναντι στα τοπικά site και κυρίως την “απελευθέρωσή” του πλέον, όπως προκύπτει από τις τελευταίες τοποθετήσεις του, μετά και την απόφασή του να αφήσει την Προεδρεία της ΝΟΔΕ.

Τον συμπαθούμε τον κ. Κατσιγιάννη όμως πρέπει να τον ρωτήσουμε: Είναι ευχαριστημένος από τα τελευταία γεγονότα με τις εσωκομματικές εκλογές στην τοπική ΝΔ; Είναι ευχαριστημένος με τις “διαρροές” που δεν δίνουν την αίσθηση ενός κόμματος εξουσίας αλλά ενός “κέντρου διερχομένων”; Ποιοι ευθύνονται όλα αυτά; Μόνο αυτοί που “βυσσοδομούν ανώνυμα”;