Έναρξη Εορταστικής Περιόδου-Αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι

Έναρξη Εορταστικής Περιόδου

 

Ο Δήμος Αργοστολίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 7.00μ.μ. στην πλατεία Βαλλιάνου για να καλωσορίσουμε  και επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας.

Το Αργοστόλι υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη.

Η Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»,  με ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες, γεμίζει την πόλη με φως και χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Η Παιδική Χορωδία και η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχονται Χρόνια Πολλά!

Οι μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών!

Στη συνέχεια καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο…με το συγκρότημα ΕΝΟΡΑΣΙΣ, με πολύ κέφι και διασκέδαση, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αργοστολίου, με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο  Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου