Ενίσχυση των γευμάτων αλληλεγγύης-Συνεργασία Δήμου Αργοστολίου & Ιονίου Πανεπιστημίου

Στην δύσκολη αυτή εποχή της συνεχιζόμενης πανδημίας που η τοπική κοινωνία δοκιμάζεται, ο Δήμος Αργοστολίου ενισχύει την στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά δημοτών με την παροχή επιπλέον 30 γευμάτων πρωί βράδυ μέσω του Τμήματος Πρόνοιας, του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Κέντρου Κοινότητας.

Η δυνατότητα αυτή γίνεται πράξη αξιοποιώντας αδιάθετους πόρους σίτισης των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των Τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου με έδρα το Αργοστόλι, λόγω της συνεχιζόμενης διαδικασίας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο δείχνοντας έμπρακτα δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας και συναίσθησης του ευρύτερου κοινωνικού του ρόλου, συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας με την προσφορά του τις δυνατότητες των προνοιακών δομών του Δήμου Αργοστολίου σε γεύματα αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο για την πρωτοβουλία, καθώς και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Κοψαχείλη, για τον συντονισμό της δράσης και την συνεργασία.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ