Με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ανακοινώθηκε και επίσημα η ματαίωση της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο νησί μας. Ο βασικός λόγος είναι η επιδημιολογική κατάσταση του νησιού που είναι καλή.

Η επίσημη ενημέρωση
«Στον πρόσφατο επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, η Ζάκυνθος χρωματίζεται “κόκκινη”, δηλαδή βρίσκεται σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου. Λόγω της ετοιμότητας για την αποφυγή διασποράς του covid-19 με την λήψη περαιτέρω μέτρων δημόσιας υγείας που η επιδημιολογική αυτή κατάσταση επιβάλλει, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην οποία συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ζακύνθου κ. Αικατερίνη Μοθωναίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ζακύνθου κ. Νικήτας Σπίνος, ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Διονύσιος Πόθος και ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευάγγελος Αγγελούσης.
Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως έχουν ανακοινωθεί»

Πηγή: imerazante.gr

Προηγούμενο άρθροΆκης Τσελέντης: Τελέστηκε στο Φισκάρδο η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης του μητέρας-“Καλό ταξίδι μανούλα σου οφείλω τόσα πολλά!”
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Το λιμάνι της Σάμης παραμονή 28ης Οκτωβρίου (εικόνες+βίντεο)