Νέα μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, μόνο με rapid test κάθε 3 μέρες θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σε ότι αφορά τους εργαζομένους, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους την απόφαση που πήρε για τους εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real news, το προσωπικό θα μπορεί να εισέρχεται στους χώρους εργασίας μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα δοθεί σε όσους εργάζονται στο λιανεμπόριο, στον επισιτισμό και σε κρατικές υπηρεσίες που συναλλάσονται με το κοινό. Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου θα επιβαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο, ενώ όποιος δεν προσκομίζει τα απαιτούμενα έγγραφα θα μπαίνει σε αναστολή εργασίας.

Δείτε τα δημοσιεύματα: 

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΈντονες διαμαρτυρίες: Έχασαν το δρομολόγιο λόγω της φωτιάς στο Αίγιο και η Levante τους λέει ότι για τις επόμενες 2 μέρες δεν υπάρχουν θέσεις!
Επόμενο άρθροΝέα απόφαση «οικονομικής ασφυξίας» για τα self test: Πρόστιμο 300 ευρώ σε εργαζόμενους που δεν δηλώνουν το αποτέλεσμα