Γεννήθηκα το 1960 στα Τουλιάτα της Ερρύσου και κατοικώ πια μόνιμα στο χωριό μου στον Αγριλιά. Οι ρυσιάνοι με ξέρουν ως ο Μάκης του Κουρέα και για τους φίλους της Σάμης και της Πυλάρου ‘Ομπραξ!
Αποφοίτησα από το Λύκειο Σάμης και εργάστηκα αρχικά σε κρουαζιερόπλοια και εκ των υστέρων σε μεγάλα Ξενοδοχεία της Αθήνας στο χώρο της εστίασης. Τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στην ‘Ερρυσο και εργάζομαι ως Υπευθ. Εστιατορίου. Είμαι παντρεμένος και έχω τρείς κόρες.
Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου-Λυκείου των Μεσοβουνίων.
Δέχτηκα με χαρά το κάλεσμα του φίλου Στέλιου Σπαθή του συνδυασμού “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” μια που γνωριζόμαστε από τα χρόνια του Γυμνασίου, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με ακεραιότητα και ευθύτητα και σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο Δήμος Σάμης να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που του αρμόζει..
Κατεβαίνω λοιπόν για πρώτη φορά υποψήφιος σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές, μακριά από κομματικές ομπρέλες, όχι από πολιτική φιλοδοξία, μα επειδή κουράστηκα να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.
Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στη κρίση σας και θα θεωρήσω μεγάλη μου τιμή την επιλογή σας ώστε να αγωνιστώ και εγώ μαζί με την ομάδα του Στέλιου Σπαθή για τον νέο Δήμο Σάμης.