Ένα γόνιμο διήμερο στην Πάτρα με συζητήσεις και παρουσιάσεις για θέματα της επικαιρότητας: την οικονομία, τους θεσμούς, τους υδρογονάνθρακες, τις εξωτερικές σχέσεις. Η αυλαία έκλεισε χθες βράδυ στο Οικονομικό Επιμελητήριο με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους, τον Χάρη Δούκα, τον Σωκράτη Φάμελο, τον Γιώργο Αρβανιτίδη κ.α. στο πάνελ του Forum Αναπτυξης και πολλούς Κεφαλονίτες & Θιακούς στην αίθουσα!

Ένα γόνιμο διήμερο στην Πάτρα με συζητήσεις και παρουσιάσεις για θέματα της επικαιρότητας: την οικονομία, τους θεσμούς,…

Posted by Νικόλας Φαραντούρης on Saturday, November 19, 2022

Στο χθεσινό Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα δήλωσα ότι η ενεργειακή πολιτική χρειάζεται σχεδιασμό τουλάχιστον 20ετίας. Αναδιπλώσεις δεν βοηθούν. Στην κρίση δεν υπάρχουν ταμπού. Μια κυβέρνηση που ενδιαφέρεται στοιχειωδώς για την κοινωνική συνοχή, ακόμα κι αν δεν πιστεύει στην κρατική παρέμβαση, σπεύδει να πάρει μέτρα. Δεν το είδαμε στην Ελλάδα

Στο χθεσινό Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα δήλωσα ότι η ενεργειακή πολιτική χρειάζεται σχεδιασμό τουλάχιστον 20ετίας. Αναδιπλώσεις δεν βοηθούν. Στην κρίση δεν υπάρχουν ταμπού. Μια κυβέρνηση που ενδιαφέρεται στοιχειωδώς για την κοινωνική συνοχή, ακόμα κι αν δεν πιστεύει στην κρατική παρέμβαση, σπεύδει να πάρει μέτρα. Δεν το είδαμε στην Ελλάδα.

Posted by Νικόλας Φαραντούρης on Sunday, November 20, 2022

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Μαθητές έκαναν ταινία για τους κινδύνους του διαδικτύου-Γιολάντα Σιούτη: “Ήταν μια πρωτότυπη ιδέα και ευχαριστώ όλους όσοι μας υποστήριξαν” (video)
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Αγγελική Κόμητα