Φαβορί τον Γαλιατσάτο δίνει η stoiximan, στις εκλογές της περιφέρειας-Με ποια απόδοση

O νυν περιφερειάρχης ποντάρεται σε απόδοση 1,65, έναντι της Ρόδης Κράτσα που έχει απόδοση για κατάκτηση της ΠΙΝ 2,5. Ακολουθούν Σπύρου, Αλεξάκης και Μπαλού.

Μπορεί το στοίχημα, συνήθως, να αφορά αθλητικούς αγώνες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι στοιχηματικές εταιρείες “βγάζουν” κουπόνια και για τις διάφορα άλλα γεγονότα. Από το νικητή του… Fame Story και του Survivor μέχρι τις εκλογές σε πάμπολλλα μέρη του κόσμου.
Φυσικά, οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, αλλά και οι Ευρωεκλογές δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.
Μάλιστα, ήδη, η εταιρεία Stoiximan.gr έχει βγάλει τις πρώτες αποδόσεις, για τις όλες τις εκλογικές μάχες στις Περιφέρειες, καθώς και για τους αντίστοιχες μάχες στους μεγάλους δήμους της χώρας, αλλά και για το νικητή των Ευρωεκλογών.
Όσον αφορά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που μας αφορά, εκεί, ως φαβορί για την νίκη “παίζεται” ο νυν Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, με απόδοση στο 1,65.
Ως δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται η Ρόδη Κράτσα με απόδοση 2,5 και τρίτο φαβορί θεωρείται, κατά την εταιρεία, ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, με απόδοση στο 15,00.
Τέλος, μια επικράτηση του Αλέξανδρου Αλεξάκη “παίζεται” με απόδοση 30,00 ενώ, η νίκη της Αλεξάνδρας Μπαλού προσφέρεται σε απόδοση 50,00.

Αναδημοσίευση από www.corfupress.com