Αγωνία για τη Φώφη Γεννηματά καθώς το βράδυ της Κυριακής (24.10.2021) η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και δύσκολη, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται από τις 12 Οκτωβρίου στον Ευαγγελισμό, όταν η κατάσταση της υγείας την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Είχε μάλιστα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Στις 12 Οκτωβρίου η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται ακόμη, παρά τις πληροφορίες πως επρόκειτο να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει τη θεραπεία της στο σπίτι της.

Η ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, είχε οδηγήσει τη Φώφη Γεννηματά στην απόφαση να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ριπές των ανατολικών-βορειανατολικών ανέμων έφτασαν τα 9 μποφόρ-η αίσθηση του κρύου να κυμαίνεται στους 9 βαθμούς Κελσίου
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Αυτή είναι η επιτροπή που θα κάνει αυτοψίες & θα προσδιορίσει την οικονομική ενίσχυση για τις ζημιές του “Μπάλλου” (απόφαση-ονόματα)